Χαρακτηριστικά

Η εταιρεία μας έχει ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα των ανταλλακτικών που διακινεί. Διακινούμε ανταλλακτικά για τριάντα χρόνια και θεωρούμε αναγκαίο και απαραίτητο, κάθε πελάτης μας να γνωρίζει επακριβώς την ποιότητα των ανταλλακτικών που επιλέγει.

Πως κατηγοριοποιούνται τα ανταλλακτικά

Γνήσια Ανταλλακτικά (O.E.=Original Equipment): Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που κατασκευάζονται από κορυφαίους κατασκευαστές με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συμβόλαια. Τα ανταλλακτικά αυτά πωλούνται σε συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας και συνήθως αποκαλούνται «γνήσια ανταλλακτικά» αυτοκινήτων.

O.E.M.-O.E.S. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων (O.E.M.=Original Equipment Manufacturer & O.E.S.= Original Equipment Supplier) : Πρόκειται για τα ίδια ακριβώς ανταλλακτικά αυτοκινήτων με τα γνήσια, τα οποία προέρχονται ακριβώς από τους ίδιους κατασκευαστές ανταλλακτικών, που προμηθεύουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες με ανταλλακτικά αυτοκινήτων πρώτης τοποθέτησης. Τα ανταλλακτικά αυτά πωλούνται στις συσκευασίες του κατασκευαστή τους και όχι στις συσκευασίες που φέρουν το εμπορικό σήμα κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων aftermarket: Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμων κατασκευαστών οι οποίοι, όμως, δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Τα ανταλλακτικά αυτά δεν κατασκευάζονται βάσει των γνήσιων προδιαγραφών. Είναι αρκετά αξιόπιστα και προσιτά σε τιμή.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων imitation: Πρόκειται για ανταλλακτικά αυτοκινήτων αμφιβόλου ποιότητας. Η εταιρεία μας δεν διακινεί imitation ανταλλακτικά.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ανακατασκευής (rebuild ή remanufactured): Πρόκειται για προηγουμένως χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν ως καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Η εταιρεία μας δεν διακινεί ανταλλακτικά ανακατασκευής, με μοναδική εξαίρεση, τα ανταλλακτικά αυτά που ανακατασκευάζονται από τις εταιρείες Mercedes & BOSCH-Germany, και για τα οποία ενημερώνουμε τον πελάτη μας.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων μεταχειρισμένα: H εταιρία μας δεν διακινεί μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.